Get Adobe Flash player
Přístupy
mod_vvisit_counterDnes43
mod_vvisit_counterVše276621
Facebook
Login



Stalo se

Wildlife aktualita: Na výstavě fotografií MOJE DIVOČINA, která právě nyní probíhá v prostorách Centra volného času v Měšicích u Prahy vystavuji i obrázky z EXPEDICE PANTANAL 2014. Fotografie jsou přístupné od 2.10.2014 až do konce roku 2014. Na vernisáži, která se uskutečnila dne 9.10.2014 v 18:00 hodin vystoupily se svým uměním děti ze ZUŠ v Líbeznici.

DS

Wildlife aktualita: V červenci 2014 jsem se zúčastnil fotografické expedice do brazilského Pantanalu. Pozorný návštěvník tohoto webu ví, že v Pantanalu jsem fotil už v roce 2010. Ano, je to kopie této expedice. Stejný organizátor, stejné ubytování (dodnes na něj vzpomínám v dobrém), jiní účastníci. Postupem času jsem si říkal, že Pantanal byla expedice, která mě neskutečně nabila energií, byť se to ze začátku nezdálo - k tomu jsem dospěl až časem. Taky jsem si několikrát říkal, že dnes bych fotil v Pantanalu trochu jinak. Tak jsem to jel zkusit.

Wildlife aktualita: Výstava fotografií MOJE DIVOČINA spolu s fotografiemi z EXPEDICE KUBA 2013 bude v prostorách Galerie 14, která se nachází v Praze 14 - Černém Mostě na náměstí Plk. Vlčka. Výstava se uskuteční ve dnech 6.11. - 28.11.2013. Na vernisáži, která se uskuteční dne 6.11.2013 v 17:00 hodin vystoupí se svým bluesovým uměním Martin Chik ( http://martinchik.trillinis.com/ ). Více info na pozvánce nebo facebooku.

pozv

 

výstavu můžete navštívit do 28.11.2013 na této adrese:

GALERIE 14

nám. Plk. Vlčka 686, Praha 14 - Černý Most - otevřeno v těchto termínech: úterý, středa čtvrtek 14 - 18 hodin, neděle 14 - 17 hodin

 

Wildlife aktualita: EXPEDICE KUBA 2013 - Expedice se uskuteční v říjnu. Během cestování po Fidelově ostrově bychom měli najezdit asi 2500 až 3000 km. Je pravda, že wildlife fotek asi moc nepřivezu a že se bude jednat hlavně o street foto, či reportáž. Možná právě proto mě ta cesta tolik láká.

Wildlife aktualita: Začátkem listopadu 2012 jsem jel opět fotit dravce a sovy na Vysočinu. Všichni vyfocení ptáci jsou sokolnicky vedení. Letošní podzimní akce byla ještě lepší, než ta březnová. Všude hodně barev, vyšlo počasí, dobrá parta..... Co více si přát? Mrkněte do galerie na více než 50 nových fotek.

Wildlife aktualita: V říjnu 2012 jste mohli navštívit výstavu autorských fotografií nazvanou MOJE DIVOČINA autorů Daniela Šulce a Václava Šebka. Dík patří všem, kdo nám pomohli a umožnili uspořádat výstavu v prostorách pražského Faustova domu v Praze 2 na Karlově náměstí - akademický klub I.LF UK.

pozvanka

Wildlife aktualita: Expedice KEŇA 2012 - Jezera Nakuru, Baringo a Masai Mara - fotoexpedice zaměřená na fotografování největší migrace savců na světě. V sekci "články" si můžete přečíst zápisky z cest po Keni v roce 2012, kdy jsem s fotoaparátem navštívil jezera Nakuru a Baringo a dále rezervaci Masai Mara. Je zde i nový článek s názvem "Krvavá jatka v Masai Mara". Fotky si můžete prohlédnout ve fotogalerii.

Wildlife aktualita: V sekci fotogalerie jsou fotky z březnového workshopu z Vysočiny - Dravci a sovy na Vysočině 2012. Všichni vyfocení ptáci jsou sokolnicky vedení. Akce se pod bezchybným vedením Ondřeje Prosického zúčastnilo 14 fotografů, vyšlo počasí, víkend jsme si užili.

Fotili jsme tyto ptáky:
Sovice sněžná (Nyctea scandiaca) Snowy owl
Puštík obecný (Strix aluco) Eurasian Tawny Owl
Puštík bělavý (Strix uralensis) Ural Owl
Raroh velký (Falco cherrug) Saker Falcon
Sýček obecný (Athene noctua) Little Owl
Sova pálená (Tyto alba) Barn Owl
Puštík vousatý (Strix nebulosa) Great Grey Owl
Poštolka obecná (Falco tinnunculus) Common Kestrel
Jestřáb lesní (Accipiter gentilis) Goshawk
Výr velký (Bubo bubo) Eurasian Eagle Owl
Káně Harrisova (Parabuteo unicinctus) Harris´s Hawk

Wildlife aktualita: Expedice KEŇA - TANZÁNIE 2011 – fotoexpedice pro nadšené fotografy je tentokrát ve znamení návštěvy čtyř národních parků v Keni a Tanzánii. Článek o expedici, který vás vtáhne do děje si můžete přečíst v sekci "články" a fotky najdete ve fotogalerii. Ať se Vám líbí!

Wildlife aktualita: Další fotky a novinky také můžete nalézt na facebooku pod tímto odkazem: http://www.facebook.com/pages/Praoteccz/275623262453932?sk=wall